úterý 20. února 2018

Jaký byl patchworkový workshop?


Bylo to krásné odpoledne s šikovnými ženami. Šily jsme patchworkové polštáře a šlo to jako po másle. Markétka dovezla parmazánové sušenky a Hanka nové špendlíky. Ty jsou u mě v dílně potřeba, protože já se ke špendlíkům chovám poněkud macešsky :D. Děkuju Hani :). Nechyběla odpolední káva a dezert. Tentokrát to byl jablečný koláč z Janova.





 




Dámy se naučily jak správně stříhat, jak je důležité při šití žehlení, jak pracovat s více vrstvami na stroji. Některé objevily co všechno jejich stroj umí a jak se při šití musí dělat všechno přesně :D. No bylo toho mnohem mnohem víc a bylo to super! A tady jsou výsledky jejich odpoledního snažení:






A poslední fotka polštáře 40x50, je už přímo z obýváčku, protože Hanka spěchala na vlak.




Krása střída nádheru. Co říkáte? Do konce dubna bude určitě ještě jeden patchworkový workshop a jedno místečko už je obsazené. Pokud Vám Vaše kreativní srdce říká, že tohle musíte vyzkoušet, neváhejte a rezervujte si místo dopředu. Termín zveřejním na začátku března. No a jestli se Vám patchwork v mém podání líbí, ale na šití si netroufáte, můžete si polštář nebo deku objednat přímo u mě. V barevnosti a velikosti na přání :).

Do e-shopu

2 komentáře: